Afvaartsteiger Oudegracht


De afvaartsteiger bevindt zich aan de Oudegracht (Tolsteegzijde) ter hoogte van nr. 175 aan de werf. De Gaardbrug is gelegen op steenworp afstand van de Domtoren aan het einde van de lijnmarkt, midden in het hart van de middeleeuwse stad en het Museumkwartier.

Wij kunnen u echter ook op andere locaties ophalen. Bij de steiger beschikken wij over een eigen werfkelder en toiletvoorziening, waarvan u eventueel gebruik kunt maken voordat u de boot instapt. Aan boord van onze salonboot is er ook een toilet aanwezig.

U kunt parkeren in de overdekte parkeergarage Springweg aan de Strosteeg 83, direct naast de halteplaats van onze boot. De parkeergarage is dag en nacht geopend. Voor informatie over tarieven bekijk de website van parkeergarage Springweg.

Bekijk de routebeschrijving of plan uw persoonlijke route naar parkeergarage Springweg door middel van Google Maps.

Voor overige parkeertarieven in het centrum bekijk de website van de Gemeente Utrecht. Indien u met de auto of openbaar vervoer naar Utrecht komt, dan adviseren wij u op tijd te vertrekken.

© 2004 - 2021 Salonboot Utrecht.nl - Alle rechten voorbehouden - Salonboot Utrecht.nl is onderdeel van Varen in Utrecht.nl - Realisatie website: ME