Corona-beleid


Corona-beleid

Op dit moment vaart onze salonboot helaas nog niet. Ondanks de recente versoepelingen is de toegestane maximale groepsgrootte voor de publieke buitenruimte nog te beperkt.  Vanaf 5 juni 2021 gaat dit naar 4 personen en vanaf 30 juni naar max. 8 personen. Zodra de groepsvorming vanaf 9 of meer personen wordt toegestaan, starten we weer met onze tochten. Onze inschatting is dat we weer vanaf 1 september 2021 gaan varen.

Aantal personen aan boord

Door de beperking in de groepsgrootte, de ruimte op de salonboot en de 1,5 meter afstandsregel is de passagierscapaciteit aan boord wel beperkt. Afhankelijk van de groepssamenstelling bepalen we bij iedere individuele aanvraag de maximale capaciteit. Onze bemande ( met schipper) boottochten vallen voor de Corona-maatregelen onder de publieke buiten ruimte.

Basisregels

We houden op de kade en aan boord onderling 1,5 meter afstand, we vermijden drukte bij de op- en afstaplocatie en passen de hygiëne regels toe. Tussen de tochten plannen we tijd om de salonboot weer schoon te maken. Samen zijn we op deze wijze in staat om het voor zowel onze werknemers als onze gasten veilig en gezond te houden. We volgen de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Veiligheidsregio Utrecht (VRU).  Alle adviezen en maatregelen van het RIVM zijn er op gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen.

Reserveringen

U kunt vanaf heden weer reserveren voor onze boottochten vanaf 1 september!

Aan boord houden we tussen niet gezinsleden en stellen 1,5 meter afstand aan.  Bij gezinnen en stellen die op 1 adres woonachtig zijn hoeft er geen onderlinge afstand van 1,5 meter aangehouden te worden.  U dient dit in het vakje opmerkingen bij uw reservering te vermelden. Daarnaast verzoeken wij u bij de reservering aan te geven of u vrij bent van de symptomen ( verkoudheid, kortademigheid, hoesten en verhoging  ) die gepaard gaan met het corona-virus. Nu we weer opstarten en ook ons personeel inplannen voor de tochten, gelden op de reserveringen onze algemene voorwaarden ( zie https://salonbootutrecht.nl/algemene-voorwaarden/)

Kantoor en openingstijden

Ons kantoor aan de Oudegracht zal per 1 september weer geopend zijn. De toiletruimtes bij de op- en afstaplocatie en op de salonboot zijn dan ook weer toegankelijk. Wij werken op dagen dat we geen tochten hebben, zoveel mogelijk vanuit huis. We behandelen wel dagelijks onze mailberichten en zullen deze zo snel en goed mogelijk te beantwoorden. Bij vragen kunt u contact opnemen met : [email protected].

Laatste informatie

We doen uiteraard ons uiterste best om deze informatie zo up-to-date mogelijk te houden en u van de meest recente informatie te voorzien. Toch raden we u aan om de veiligheidsvoorschriften van de volgende partijen in acht te nemen en te volgen:

Utrecht, 1 juni 2021

© 2004 - 2021 Salonboot Utrecht.nl - Alle rechten voorbehouden - Salonboot Utrecht.nl is onderdeel van Varen in Utrecht.nl - Realisatie website: ME