Route

MA – VR 10- 17 uur

+31 30 2313653

Salonboot Catharina

Salonboot “Catharina” is een prachtige authentieke klassieke salonboot uit 1909. Uniek in de Utrechtse grachten! Ze is  geheel gerestaureerd met behoud van alle authentieke en originele details.  In de salon kunnen zo’n 8 personen plaatsnemen en op het direct aangesloten achterdek 4 personen. Voor bij de schipper zijn er ook nog 2 gezellige zitplaatsen. Om het comfort tijdens onze tochten te garanderen nemen we maximaal 12 personen mee aan boord. Bij een dinertochtje beperken we de capaciteit tot 4 personen.

De boot heeft alle nodige voorzieningen om het voor onze gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Er zijn een keukentje, koeling, kachel, geluidsapparatuur ( alleen op verzoek ) en toilet aan boord. De ramen van de salon kunnen bij mooi weer uit het kozijn getild worden, waardoor je het gevoel hebt volledig open te varen. Bij minder mooi weer kunnen we de boot in zijn geheel afsluiten, ook het achter balkon.

SalonbootUtrecht
Tarieven Salonboot Catharina| Informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een tocht aan via ons formulier.

TOCHTEN TOP 3 Varen in Utrecht

Utrecht is centraal gelegen en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Onze afvaartsteiger ligt in hartje centrum en op steenworpafstand van parkeergarage Springweg en de Domtoren. Wij kunnen u met onze sloep op veel plaatsen aan het water op- en af laten stappen.