Vechtvaart

De salonboot is uitermate geschikt om op ontspannen en luxe wijze (langere) tijd op de Vecht te varen. Genietend van een hapje en een drankje in de salon of op het open achter balkon heeft u een schitterend uitzicht op de karakteristieke buitenhuizen en theekoepels gebouwd in opdracht van Amsterdamse kooplieden in de 17e en 18e eeuw.

Vanaf de Vecht ziet u een zeer afwisselend landschap, landhuizen met romantische tuinen, vijvers en kronkelende lanen, ondertussen pittoreske dorpjes passerend als Oud Zuilen, Maarssen, Breukelen, Loenen en Vreeland.

U kunt vertrekken vanuit de binnenstad van Utrecht, de steiger bij de Parel van Zuilen net buiten het centrum of vanaf andere opstapplekken langs de Vecht zoals de Parel van Zuilen. Om een volledig beeld te krijgen van al het schoons van de Vechtoevers raden wij u aan om minimaal 4 uur te varen als u vanuit het centrum vertrekt en 3 uur als u bij de Parel van Zuilen opstapt.

Tarieven Vechtvaart| Informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een tocht aan via ons formulier.

TOCHTEN TOP 3 Varen in Utrecht

Utrecht is centraal gelegen en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Onze afvaartsteiger ligt in hartje centrum en op steenworpafstand van parkeergarage Springweg en de Domtoren. Wij kunnen u met onze sloep op veel plaatsen aan het water op- en af laten stappen.